ЗА ОСТАВКА НА КМЕТА НА ЛОЗЕНЕЦ КОНСТАНТИН ПАВЛОВ

Константин-Павлов-ОСТАВКА

ГРУПА НОВА СОФИЯ

…Като десни гласоподаватели, се чувстваме предадени, защото именно хората, които трябва да ни вдъхновяват и зад които плътно трябва да стоим, са част от задкулисната подмяна и разбиването на надеждите ни, че ще се появи консолидирано дясно крило в новите избори….
Отворено писмо до гражданите в квартал Лозенец и кмета на общината.

Подпишете, ако сте ЗА изхвърлянето на Константин Павлов от столичната администрация като кмет на район Лозенец заради политическа злоупотреба с власт. Поради факта, че задкулисно участва в политически процеси с организации, които открито претендират, че са го поставили да управлява квартал Лозенец. Заради липсата на диалогичност и компетентност, незачитане на законността и институциите в страната.

ЗА ОСТАВКА НА КМЕТА НА РАЙОН ЛОЗЕНЕЦ КОНСТАНТИН ПАВЛОВ

21 подписи

Брутални и безочливи, отляво: кметът Константин Павлов с консултантът Борис Милчев, отдясно: Никола Н. Вапцаров – от Изправи се на Манолова, раздава задачи дори от социалните мрежи…

ПЕТИЦИЯ (2017-2019) 965 подписа

В подкрепа на строежа на високата сграда на Артекс на ул. Златен рог 10 в Лозенец

Уважаеми съграждани,www.peticiq.com
Скъпи столичани,
Скъпи приятели,
Мили съседи,

Строителството на небостъргач на ул. „Златен рог“ 10, бул. „Джеймс Баучър“ (срещу хотел Маринела) вече е започнало. Изграждането на подобна модерна сграда, ще промени облика на квартала и града. Проектът предвижда изграждането на ЕКОЛОГИЧНА ЖИЛИЩНА СГРАДА.

Група провокатори, обаче, се опитват да възпрат построяването на сградата. Строителството на такъв тип жилищна сграда ще допринесе за по-модерен изглед на квартала ни, по-добра инфраструктура и най-важното, повече посещения на нашите местни заведения.

Моля, подкрепете петицията ни.
Аз съм „за“ развитието на нашия квартал!

Ние смятаме, че строителството на подобна жилищна сграда ще допринесе за квартала. Смятаме, че сградата е красива и заслужава да намери мястото си в квартал като нашия. Ние искаме по-модерен квартал. Искаме заведенията ни да имат шанс за повече посетители и по-голяма реклама. И смятаме, че построяването на такава сграда само би допринесла.
Смятаме, че сградата ще подобри инфраструктурата на квартала.

Соня Калугерова

Подпишете тази петиция
Има 965 подписа за тази петиция.
https://www.peticiq.com/