Arch Design

 • Как да изберем в какво да инвестираме по време на криза
  by archdesign.info on април 9, 2020 at 9:50 pm

  Как да изберем в какво да инвестираме по време на криза Източник: mediapool.bg В този период на неочаквани събития единствената най-сигурна инвестиция си остава имотът, но този, в чието качество сме категоричноRead More... Материалът Как да изберем в какво да инвестираме по време на криза е публикуван за пръв път на ARCHDESIGN.

 • Кирил Апостолов: Готови ли сме за земетресение в България?
  by archdesign.info on януари 9, 2020 at 7:04 am

  Съвсем наскоро в „Ню Йорк Таймс (New York Times)“ излезе статия с притеснителна информация за готовността на балканските страни да се справят със земетресенията.Поводът за нея е смъртоносното земетресение в Дурас, Албания,Read More... Материалът Кирил Апостолов: Готови ли сме за земетресение в България? е публикуван за пръв път на ARCHDESIGN.

 • Сър Ричард Роджърс
  by archdesign.info on юли 26, 2019 at 7:14 am

  Назад Напред Архитект, носител на награда Прицкер 2007 г.: Сър Ричард Роджърс – Richard Rogers Британски архитект, роден в Италия чийто високотехнологичен подход е най-очевиден в Центъра Помпиду (1971-77) в Париж, койтоRead More... Материалът Сър Ричард Роджърс е публикуван за пръв път на ARCHDESIGN.

 • Арата Исодзаки
  by archdesign.info on юли 19, 2019 at 6:36 am

  Архитект, носител на награда Прицкер 2019 г.: Арата Исодзаки – Arata Isozaki Арата Исозаки е 46 лауреат на наградата Pritzker и осми от Япония. Изтъкнатият японски архитект, градостроител и теоретик, е избранRead More... Материалът Арата Исодзаки е публикуван за пръв път на ARCHDESIGN.

 • Чешкото стъкло през вековете
  by archdesign.info on юли 10, 2019 at 7:58 am

  Чешкото стъкло през вековете В самото сърце на Европа, сред гъсти гори е разположена областта Бохемия, която е намерила своето място в световното културно наследство, благодарение на многовековните си традиции в създаванетоRead More... Материалът Чешкото стъкло през вековете е публикуван за пръв път на ARCHDESIGN.